Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fix Things First EP Release + support (pop punk/garagepunk)

24 August 2018 @ 8:30 PM - 1:00 AM

Fix Things First
Amsterdam based quartet, mixing pop-punk and alternative rock to create catchy hooks and distorted riffs. The band’s influences are Joyce Manor, Green Day, Real Friends and At The Drive-In. In its short existence, the band has released its first 5-track EP which will be celebrated this evening.

COLOURBLIND
Het uitverkorene liefdeskind van pop rock en punk met een bijna fatale dosis humor. COLOURBLIND is een passieproject van een viertal tourende muzikanten die uit verschillende bands zijn samengekomen om hun krachten te bundelen. Hun debutsingle ‘Mistery’ is passend voor de band – een volkslied voor het onverklaarbare en een omarming van het vreemde. Voor fans van Green Day, blink-182 en Katy Perry. Ja, vooral dat laatste.

SWITCHBOARD
SWITCHBOARD is in 2015 ontstaan in een bouwkeet vol lege bierflesjes en heeft sindsdien een flinke reis achter de rug. De goedkope punk is inmiddels ingeruild voor iets minder goedkope punk en drummer/zanger Magnus is dankzij drumheld Tim Ter Laare tegenwoordig ook wel eens gewoon frontman. Er wordt gewerkt aan een nieuw project en SWITCHBOARD gaat harder en energieker dan ooit het nieuwe seizoen in met liveshows die je niet mag missen! (Boetes en arrestaties zijn voor eigen rekening)

Wolf Rituals
Wolf Rituals (Wesley Remery) maakt in zijn soloproject gevoelige indie-emo waarin hij aan de ene kant onzekerheden en gebeurtenissen uit zijn verleden omschrijft en aan de andere kant straight-up liefdesliedjes maakt. Hij streeft ernaar om met wolf rituals het stigma rond mental-health issues te doorbreken. “alles wat in mijn hoofd zit, zet ik op papier en zo hoop ik mensen te kunnen raken en ook vermaken”.

Details

Date:
24 August 2018
Time:
8:30 PM - 1:00 AM

Venue

Vondelbunker
Vondelpark 8
Amsterdam, 1077AA Netherlands