Hoe werken we?

Lijkt het je leuk om invulling te geven aan onze ruimte, kom dan een keer langs tijdens één van onze evenementen, of neem contact met ons op. Wij brengen graag de volgende punten onder de aandacht die van belang zijn voor een succesvol evenement, die we samen met jullie zullen gaan organiseren:

  • Activiteiten in de Vondelbunker zijn gratis en publiek toegankelijk. De enige uitzondering geldt voor benefieten waarbij om vrijwillige donaties kan worden gevraagd.
  • De crew van de Vondelbunker werkt op volledige vrijwillige basis.  Wij stimuleren projecten van organisaties die op een soortgelijke manier functioneren. In principe geven we de voorkeur aan activiteiten die het afkunnen zonder grote sponsors, los van alle goede intenties van de organisatoren. De Vondelbunker wil op non-commerciële basis werken, omdat al genoeg andere plekken dat niet doen.
  • Als je een project in de Vondelbunker wil organiseren waarvoor je subsidie ontvangt, gesponsord wordt, ofwel in opdracht werkt, gelden aanvullende voorwaarden. Alle eisen van de geldschieter die betrekking hebben op het gebruik van onze ruimte of de daar aan grenzende omgeving, dienen met ons schriftelijk overlegd te worden. Sponsormateriaal wordt niet op prijs gesteld.
  • De mensen van de Vondelbunker vinden het leuk om in contact te komen en te blijven met leuke organisaties en projecten die bij ons terecht komen. Om die insteek te kunnen behouden, kunnen we helaas niet alle projecten ruimte bieden.
  • En ook niet onbelangrijk: onze vrijwilligersgroep heeft bovenal plezier in het beheren en organiseren, dat delen we graag. We mogen gerust zeggen dat de Vondelbunker beroemd is om de relaxte, ontspannen en open sfeer. Wees welkom!